A Photoplanet fotóstúdió létrejöttével több álom is valóra vált. Az elmúlt év során egyszerű műteremből az egyik legfoglakoztatottabb fotóstúdióvá váltunk.

Újpesti műtermünkben a tapasztalt fotográfus kollégák számára exkluzív és inspiráló munkakörnyezetet teremtettünk. A megrendelőinket páratlanul nívós szolgáltatásokkal és baráti árakkal, a fotózással még csak most ismerkedőket pedig márkabolttal, illetve számos hasznos tanáccsal várjuk. Nem véletlen, hogy aki egyszer nálunk járt, újra és újra visszatér.

A luxuskivitelezésű klimatizált műterem minden fotós és ügyfél igényét kielégíti. A 4x4 méteres mozgatható filmes keret lehetővé teszi, hogy járművek mellett akár nagyméretű díszleteket is fotózhassunk. A munkát segíti az egymástól teljesen szeparált sminkszoba, ruhatár, kellékes raktár, lounge és a legmodernebb számítógépek valamint képszerkesztő szoftverek. A legkifinomultabb igények sem állhatnak útjába a tökéletes végeredménynek.

 

A stúdióvakuk, állványok és derítőlapok magyarországi éllovasának számító Mikrosattól beszerzett felszereléseknek köszönhetően technikai szinten is az elsők közé léptünk. Gépparkunkban a professzionális Nikon fényképezőgépek teljes választéka mellett a legtöbb Canon készülék is megtalálható. A minőségi munkavégzés a stúdióban és a szabadban is egyaránt biztosított.

A Photoplanet fotószolgáltatásai közé tartozik műtermi és külső helyszíni körülmények között is a

portréfotózás, modellfotózás, portfólió készítés, divatfotózás, reklámfotózás, tárgyfotózás, esküvői fotózás, műszakifotózás, riportfotózás, rendezvényfotózás, image fotózás, fotóműterem-bérbeadás és egyedi készítésű, prémium kvalitású, fotókönyvek készítése egyaránt.

 

A szakmában dolgozó, de hasonló felszereltséggel nem rendelkező fotóskollégák számára pedig elérhető áron biztosítjuk a Photoplanet minden eszközét és erőforrását. A bérlés feltételeiről itt olvashat.

További képek a galériában.