Kovács Áron Portréja Női Portré: Virág Férfi portré


Bármit is csinálunk a hétköznapokon, bármerre is járunk, rengeteg fényképet látunk, nap mint nap. Elég ha csak a reklámokra, újságokra gondolunk, de akár az internet böngészése közben is megragadhat minket egy tekintet, egy portré. Így vagy úgy, de a képek körülöttünk élnek és jó esetben hatnak ránk. Mi fotósok ilyenkor mondjuk: “Él a kép!” Ha félretesszük a negatív kritikát és most kifejezetten a jó portrékra, emberábrázolásokra gondolunk, biztos hogy megfogalmazódott már bennünk:


"Egy ilyen portrét én is akarok magamról!”


A modern technika korát éljük. Ki ne használta volna már a telefonját, saját vagy barátja digitális kompaktját portréja elkészítéséhez?

Ha unod a levágott fejű fényképek korát, az agyonvillantott arcokat, a piros szemeket, a nemkívánatos árnyékokat, a konyhapultot a háttérben, a képbe belesétáló haverokat, esetleg nem vagy elégedett a kollégád által készített bepislogós potréddal és még a szemüveged is becsillan, mindenképpen keress fel bennünket!


Női portré: Orosz Barbara Schmuck Krisztina portréja Mathey Klára portréfotója


Merj álmodni: nálunk minden lehetséges!

A sokadik hasonló szituáció eljátszása után, az ember vágyik egy igényes, minőségi képre saját magáról. Legyen szó műtermi-, zsáner-, karakter- vagy riport jellegű portréról, műteremben, az otthonodban vagy akár külső helyszínen, mi maximálisan a “modell” érdekeit képviseljük. Stúdiónk alkalmas egy-egy hangulatkép környezetének beépítésére, különböző fénybeállításokra, fényeffektekre, melyek szükségesek lehetnek a jó felvételhez.


Éves jelentésekhez, prezentációkhoz, hírlevelekhez elengedhetetlen egy jó portré.

A Photoplanet Fotóstúdió vállalja céged kiadványaihoz, internetes megjelenéseihez szükséges portréfotók elkészítését kollégáidról; stúdiónkban vagy munkahelyeden egyaránt.


Céges férfi portré Céges női portré Férfi portré


Húsz év múlva is szeretnél szép emlékeket felidézni egy portré láttán?

Iskolai tablókon is tökéletes portrékra van szükség, szép műtermi világítással, egységes látvánnyal. Fotóstúdiónk erre is alkalmas.


Hasznos tanácsok

Hölgyeknél a fotózás előtt érdemes egy alapsminket feltenni, de alkalomtól függően lehet szinesíteni. Elegáns öltözethez a sminket és hajat egyaránt össze kell hangolni. A színek nagyban befolyásolják a kép hangulatát. Egy jó smink félsiker! Uraknál a frizura elrendezése és a jó öltözet szintén nem elhanyagolható. Hangulatképeknél persze a környezet és a jó megvilágítás dominál. Bizony a gyermekkor elmúltával már minden portréfotóra ráférhet a retus. A képek utómunkálatai tartalmazzák ezeket a javításokat is, ami egy-egy bőrhiba, vagy apró mimikai ránc korrigálását is jelenti.


Portré fotó: Dávid Betty portréja Tünde portréja


Mi a teendő?

  • Döntsd el milyen stílusú képeket szeretnél! Ehhez nézz sok képet az interneten, magazinokban! Ha nem megy, ebben is segítünk!
  • Vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailen vagy telefonon! Egyeztessük a fotózás időpontját és helyszínét! Ha sminkest, fodrászt is szeretnél kérni, azt is jelezd!
  • Hozz magaddal pár ruhadarabot, kiegészítőt a változatosság kedvéért!  Egy-két plusz szín vagy egy nem mindennapi kombináció meglepően nagy hatással lehet a végeredményre!
  • És nem utolsó sorban: pihend ki magad, hogy a képeken frissnek és üdének hass!

Női portré fotó: Kriszta Férfiportré: Coxy Férfi portréfotó: Nagyvázsonyi kovács


További képek a galériában: katt ide!

Ha felkeltettük érdeklődésed, kérd egyedi ajánlatunkat elérhetőségeink bármelyikén, ide kattintva!
Megrendelő lapunkat .pdf formátumban ide kattintva töltheted le!
 

{jcomments on}